Routebeschrijving

Minister Mutsaersstraat 24
5041 CH Tilburg

Met de Auto

Vanuit Eindhoven/Den Bosch:
Neem A58 richting Tilburg, afslag Hilvarenbeek/Tilburg Centrum onderaan de afslag rechtsaf slaan. Vervolgens rechtdoor rijden, onder het spoor door. Vanaf het spoor is het de derde stoplicht links,  Van Meterenstraat. Dan rechtdoor rijden door de Molenstraat, die gaat over in de Veldhovenring. Bij de tweede voetgangersoversteekplaats linksaf de Theresiastraat in, deze blijven volgen en deze gaat over in de Minister Mutsaersstraat. Aan het einde van de straat aan de linkerkant bevindt zich de praktijk.

Vanuit Breda:
Neem de A58 richting Tilburg. Neem afslag Goirle/Tilburg West. Volg het bordje Efteling (de Ringbaan West op). Rij over de spoorbrug. U ziet aan de linkerzijde een moskee liggen. Bij deze kruising slaat u rechtsaf de Kwaadeindstraat in (dus niet richting moskee). Volg deze weg langs het Wilhelminapark. Na het park bij de eerste voetgangersoversteekplaats rechtsaf de Theresiastraat in. Deze blijven volgen; deze straat gaat over in de Minister Mutsaersstraat. Aan het einde van de straat aan de linkerkant bevindt zich de praktijk.

Vanuit Waalwijk:
Neem de N261 richting Tilburg. Bij de grote rotonde (met draaiend huis) rechtdoor rijden de Rngbaan West op. Bij het derde stoplicht (u ziet aan de rechterzijde een moskee liggen) gaat u linksaf de Kwaadeindstraat in (dus niet richting moskee). Volg deze weg langs het Wilhelminapark. Na het park bij de eerste voetgangersoversteekplaats rechtsaf de Theresiastraat in. Deze blijven volgen, want deze straat gaat over in de Minister Mutsaersstraat. Op het einde van de straat aan de linkerkant ligt de praktijk.

Parkeren:
U kunt gratis parkeren in de omgeving van de praktijk.

Voor mensen met een rolstoel of die moeilijk ter been zijn, is er gehandicapte parkeergelegenheid in de Van Mierlostraat.

Ander Vervoer

Lopend (vanaf het centraal station):
Vanaf het station Tilburg Centraal, achterzijde uitgaan. Rechtsaf tot aan theater de Boemel. Linksaf de straat oversteken en het fietspad inlopen/Atelierstraat, Minckelersstraat tot aan de Schaepmansstraat. Hier linksaf slaan. Tweede straat rechts is Minister Mutsaersstraat (looptijd ongeveer 10 minuten).

Openbaar vervoer:
Bus 5 richting Noord. Uitstappen op Besterdplein. Bij Pipoos, de Gasstraat inlopen. Deze gaat over in het Energieplein en Van Mierlostraat. De praktijk ligt op het einde van de Van Mierlostraat naar rechts en direct naar links, Minister Mutsaersstraat 24, 50 meter aan de rechterkant.